júl
12

Igen, akinek nem elég az izzadt, mocskos atléta ahhoz, hogy Bruce Willissel hasonuljon, most az üvegbe zárt változatát megszerezheti! A 2007 óta működő európai LR parfümcég legújabb felkaroltja Bruce Willis lett, és az ő nevével fémjelzett parfümöt dobott piacra. nem Bruce az első sztár a cégnél, ezt megelőzően a Született feleségek karaktereiről elnevezett parfümöket adtak ki, továbbá Leona Lewis, Carmen Elektra és Marcus Schenkenberg lett üvegbe zárva.

Bruce Willis illata maga a férfiasság, erő és magabiztosság. Főbb illatjegyei a vetiver, cédrus, grapefruit, narancs, bors és a geránium. A parfüm üvege is ezt a férfias, kemény vonalat tükrözi. Nekem tetszik a kis fémlap, a vaskos betűkkel, és a fa kupak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr982146769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miestas · http://miestas.freeblog.hu 2010.07.14. 08:09:01

Ó hát, nekm illetve azuramnak ilyen kell, micsoda élmény lesz egyágyban Bruce Willissel és a kedvessel:-)))

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.07.14. 09:16:12

@Miestas: Erre nem is gondoltam:D De jó ötlet!!:P

Voyager 2010.07.14. 16:31:46

B.W-t ki ne szaglászná meg ? ;-)
süti beállítások módosítása