júl
7

Vége azoknak az időknek, amikor arra várunk, hogy bátortalan vőlegényjelöltek végre megkérjék a kezünket! Lanvin megalkotta az üvegbe zárt férjfogót! A parfüm neve nemes egyszerűséggel Marry Me! azaz Vegyél feleségül!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Használati utasítás 1.: Végy egy darab vőlegényjelöltet. Vedd meg a parfümöt! Fújd be vele magad, majd tedd a fürdőszobai polc legszembetűnőbb helyére, és várd a hatást!:D

Használati utasítás 2.: Olyan szerencsés vagy, hogy megkérték a kezed, de még az esküvő hátravan? Vedd meg a parfümöt! A nagy napon jól fújd be vele magad, így arra ösztönzöd a vőlegényed, hogy minél hangosabban és magabiztosabban kimondja az Igent!

Ez az illat a randik, szerelem, romantika és a jó hangulat elixíre, mely mintegy második bőrként kísér. Megalkotója Antoine Maisondieu parfümőr.

Gyümölcsös-virágos illat. A gyümölcsjegyeket exotikus virágjegyek édesítik, meleg és erőteljes alapot pedig az ámbra, a pézsma és a cédrus ad az illatnak.

Fejjegy: narancs, barack, frézia

Szívjegy: jázmin, magnólia, rózsa

Alapjegy: pézsma, ámbra, cédrus

2010 augusztustól kapható!

 

 

 

 Körkérdés: A nagy napon milyen parfümöt használnál/használtál?

Én a legesleg kedvencemet Coco Mademoiselle edp-t.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr572135295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timka81 · http://illatoskert.com 2010.07.07. 12:27:16

Ha tehetném, megkérnék egy parfümőrt, hogy alkosson nekem személyre szóló parfümöt a nagy napra :)

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.07.07. 12:30:07

@timka81: Az olyan jó lenne! Amúgy is kíváncsi lennék, milyen illatot raknának nekem össze. Még én sem vagyok abban biztos, hogy mi az örök kedvenc...:)

timka81 · http://illatoskert.com 2010.07.07. 12:53:36

@parfümblog: Én valami fehér illatot képzelnék el magamnak, csak az a baj ahányszor eddig szagoltam valamit, amit fehér illatként jellemeztek, közel sem voltak az én elképzelésemhez.

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.07.07. 13:09:52

@timka81: Fehér illat, mint pl a Omnia Crystalline, vagy DKNY Pure?

timka81 · http://illatoskert.com 2010.07.09. 12:18:29

@parfümblog: nem, ennél fehérebb :)és elegánsabb
süti beállítások módosítása