okt
5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Madonna legendás korai erotikus képei, no meg az azóta megjelent munkássága ihlette az új parfümcéget, a Madonna Nudes 1979-et, amelyhez Madonnának gyakorlatilag semmi köze, csak éppen a nevét viseli. Az új brand a Mypa-ból nőtte ki magát, ami szintén Madonnáról elnevezett parfümöket gyártott. Az idén 6 különböző parfümmel készülnek piacra lépni. Mind a 6 darabot Madonna személyisége köré építették, mint a magáért beszélő Musical és Sensual, valamint a játékos Masquerade vagy Sparkle. De a férfiaknak sem kell aggódni, számukra készült a Pour Homme Madonna Nudes 1979.

Érdekes kollekció, nem hiszem, hogy ehhez Madonna a nevét adta, bár ötletes volt, aki kitalálta, hiszen a celebparfümök dömpingjében sokan várják már Madonna saját parfümjének megjelenését, aki nem győzi kivárni, az a Madonna Nudes 1979 egyik darabjával vigasztalódhat.

Neked kell?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr502348091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timka81 · http://illatoskert.com 2010.10.05. 23:10:53

En azert ketlem, hogy Madonna ilyen sokretu szemelyiseg lenne :)

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.10.07. 21:46:34

@timka81: én imádom, ezért elfogult vagyok:))
süti beállítások módosítása