nov
10

Megszelídített Opium

Címkék: ysl belle opium | Szerző: parfümblog | 4:03 pm

Yves Saint Laurent klasszikusa, az Opium nem egy könnyen emészthető illat (nekem ez idáig nem sikerült megbarátkoznom vele), ennek ellenére a korai '80-as évek tömény-fűszeres illatbombája a mai napig is tartol az eladási listákon. Az ős-Opium erőteljes orientális-fűszeres darab, rengeteg illatjegyből összeállítva (fahéj, kókusz, szilva, bergamot, bors stb).

Mára megérett az illat frissítése. 2010 őszén piacra került a Belle d'Opium! Az új divatot követve szinte minimális összetevőkkel: jázmin, gardénia, szantál, liliom és bors. A Belle d'Opium így orientális-virágos illatcsaládba sorolható, a nehéz, fűszeres jegyeket szerencsére lecserélték a virágokra.

Meseszép az üvege, továbbra is távolkeleti hangulatot idéz, csakúgy, mint a TV spot.

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr792438724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Certificate_of_Words · http://certificateofwords.com/word/Certificate%20of%20Words/ 2010.11.11. 09:43:32

Lelkesen olvasom a blogot, és olyan mély csodálattal tölt el mint mikor a borokról beszél valaki. Szeretem az olyan témákat ahol a termékek brendjét imaget komolyan veszik

Illatvadász · http://illatvadasz.blogspot.com/ 2010.11.18. 09:15:05

Én nagyon haragszom erre az új változatra. Az eredeti Opium egy zseniálisan fűszeres, orientális illat volt, amelynek szerintem a lényegét vették el azzal, hogy letompították a fűszereit és puhává, virágossá tették. Feltételezem, hogy az IFRA a főbűnös a dologban, de az YSL sem lehet büszke erre a lépésére...
süti beállítások módosítása