jún
22

Újdonságok!

| Szerző: parfümblog | 11:13 am

Újabb - nem parfümmel foglalkozó - cég adta a fejét arra, hogy saját illatot kreáljon: Thomas Sabo az ezüst ékszereiről és óráiról híres (méltán), Charm Rose nevű parfümjét még az idén piacra dobja. A parfüm az összetevők alapján nem lehet rossz: a gyümölcsös fejjegyeket (szilva, bogyós gyümölcs, klementin) intenzív illatcsokor követ (jázmin, ylang-ylang, rózsa), ezt pedig megalapozza a vanília, tonkabab, szantál és az ámbra. Nem egy könnyed illat lesz, az biztos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina Ricci slágerparfümjének, a Ninának is - már szinte menetrendszerűen megjelenő  - újabb változata örvendeztet meg minket. A Nina L'Elixir pár összetevőben különbözik csak a Ninatól: jázmin és a bogyós jegyek váltják az almát és a pralinét. Ezek szerint kevésbé lesz cukorkás jellege (amiért kár lenne). 2010 augusztustól kapható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kíváncsi vagyok, Marc Jacobs hány bőrt fog lehúzni díjnyertes Lola parfümjéről...mert a második bőr nem sokára kapható. A Lola Velvetről még nem lehet konkrét információkat tudni, a neve alapján visszafogottabb lehet, mint a "sima" Lola. Szerencsére az üveg nem változott. Én személy szerint nagyon várom:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megint Marc Jacobs és megint egy illat x. változata! Az egyik legjobban fogyó és legsikeresebb Jacobs illat, a Daisy hatodik (!) kicsit módosított változata jelenik meg. A Daisy Pop Art Edition összetevőkben teljesen azonos az első Daisy-vel, újdonsága az üveg színében rejlik csak. Gyűjtőknek kötelező!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr32100505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Voyager 2010.06.22. 11:47:44

Thomas Sabo-t nagyon megszaglásznám, anyagi csődbe fogok menni ha tovább olvasom a blogodat :)

Marc Jacobs üvegei nekem túlzóak de ettől még lehet hogy jók, sosem volt még tőle semmim

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.06.22. 13:18:43

majd megmutatom a Lolát, nekem van! Én imádom az ilyen giccses cuccokat:D

Thomas Sabo nekem is jöhetne, meg az ékszerei is...én még mindig várom egy orosz milliárdos felbukkanását:DD

Illatvadász · http://illatvadasz.blogspot.com/ 2010.06.23. 14:20:35

Ém is a Thomas Sabo-t illatolnám meg a legszívesebben, már az üvege is szimpatikus. Jó lenne tudni, hogy ki a mögötte álló parfümőr...

timka81 · http://illatoskert.com 2010.06.23. 15:53:15

Thomas Sabora adom én is a voksomat.
Egyébként miért terveznek ilyen lehetetlen kupakokat, mint amilyen a Lolaé? Táskában hordani egy ilyen parfümöt szinte képtelenség. :)

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.06.23. 22:35:55

@timka81: Látnád, hogy hogyan dobozolták be a Lolát: le kell venni a kupakot, és egy kis külön rekeszke kell beleszuszakolni...Táskába?! Ezt?!Ááá:))

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2010.06.23. 22:39:42

@Illatvadász: sajnos ezt nem tudtam kideríteni...állítólag teamben dolgoztak, hogy ez a parfüm a Charm Club koncepciójába belepasszoljon.
süti beállítások módosítása