okt
19

 

 

 

 

 

 

Katy Perry sem maradhat ki a parfümbizniszből! Hamarosan megjelenik Purr fantázianevű parfümje. A következő illatjegyeket tartalmazza: a fejjegyben bambusz, gardénia, barack, alma, a szívjegyben jázmin, frézia, rózsa, az alapjegyben pedig pézsma, ámbra, szantál, vanília, kókusz és orchidea. Édes gyümölcsös illatra számíthatunk. Szexi cicáknak kötelező:)

Beyonce viszont belejött a parfümkészítésbe: második illatával jelentkezik (2011 februárban), melynek Heat Rush a neve, és első, Heat parfümjének továbbgondolt, hétköznapokra tervezett változata. A következő jegyeket fogja tartalmazni: vérnarancs, cseresznye, passiógyümölcs, orchidea, hibiszkusz, mangóvirág, ámbra, pézsma. A hangsúlyt nem a szexis jegyekre, hanem inkább az elegáns, visszafogott összetevőkre tették. Lássuk!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr472384080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

timka81 · http://illatoskert.com 2010.10.19. 19:33:57

Katy Perry parfüm illatjegyei egész érdekesnek hangzanak.Habár nekem Katy Perry nagyon távol áll a szexitől :) Viszont Beyoncé na ő aztán mindig az :)
süti beállítások módosítása