jan
3

Mivel is kezdődhetne az év, mint újdonságokkal!

A nagy sikerű DKNY Be Delicious újabb, tavaszi változata várható: a már megszokott almás üvegben a Be Delicious Juiced és a Fresh Blossom Juiced az "alapillatnál" sokkal gyümölcsösebb lesz. Személy szerint nekem a Be Delicious sorozatból a Fresh Blossom a kedvencem, kíváncsian várom, hogy milyen lesz az új változat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Estée Lauder új illatait mindig izgatottan várom, néhány csalódástól eltekintve, kifejezetten bejönnek ezek az illatok. Az új Wild Elixir nekem kicsit ellentmondásos, a túlzó pink üveg nekem nem a vadságot, hanem a cukiságot jutattja eszembe, márpedig egy Estée illat minden, csak nem cuki.

Izgalmas virágos illat lesz, a következő jegyekkel:

Fejjegy: naracsvirág, frézia, viola, büdöske:)

Szívjegy: jázmin, gardénia, gyöngyvirág, genet(?)

Alapjegy: pézsma, szantál, ámbra, orris gyökér

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr632558097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Illatvadász · http://illatvadasz.blogspot.com/ 2011.01.03. 21:24:29

A Genet flower (más néven Ginestra) egy sárga virágzatú délvidéki cserje, a pillangósvirágúak családjából. Magyar neve a jeneszterm, míg latinul Spartium junceum-nak hívják. Az illatáról sajnos semmit nem tudok, de nagyon kiváncsi vagyok rá :)

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2011.01.04. 19:24:05

@Illatvadász: köszi az infókat, nem tudtam értelmesen lefordítani:))
süti beállítások módosítása