feb
23

Nyilván a válasz "nem", de a 2012-re várt parfüm a szex utáni állapot illúzióját fogja kelteni használóján, legalább is Lady Gaga szerint. Ennek érdekében - az énekesnő elmondása alapján - saját vére molekuláris összetevőit adja alapul, így a rajongók saját magukon "hordozhatják" az énekesnőt. Reklámnak nem semmi, valószínűleg az egyik legkeresettebb illat lesz, ha megjelenik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://parfum.blog.hu/api/trackback/id/tr32683095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Illatvadász · http://illatvadasz.blogspot.com/ 2011.02.23. 14:05:44

Most komolyan, valaki el is hiszi ezt a hülyeséget? Mennyi vért kellene lecsapolni tőle, ahhoz, hogy minden parfümbe jusson egy kevés? :) Egyébként, még a spermás-véres téma sem új, az Etat Libre d'Orange 2006-ban kiadott Sécrétions Magnifique nevű parfümének ötletét lopták el, amely többek között szintén vér, nyál és sperma jegyekkel építkezik. Annak szörnyű szaga van, kötve hiszem, hogy a Lady Gaga változat is olyan bevállalós lesz...

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2011.02.23. 14:46:14

@Illatvadász: én sem veszem túl komolyan, szerintem csak egy jól felépített marketing része:) Az Etat csúcs, nézegettem egy mintadobozt, nem lenne rossz beszerezni, és kipróbálgatni őket.

epeficam 2011.02.24. 03:05:48

Beteg egy geci ez a "nő", de főleg az, aki kitalálta.
süti beállítások módosítása